Vorniceneanul

Bine aţi venit!Meniu

Eşti aici: Prima pagină // Fii din Vorniceni // VORNICENIUL, IN DOLIU

VORNICENIUL, IN DOLIU

A PLECAT ÎN CERURI UN FIU AL VORNICENIULUI

Ioan Ungureanu, Vornicen,, [640x480] Astăzi, 6 august 2011, după o cruntă suferință, profesorul IOAN UNGUREANU, viceprimarul comunei Vorniceni, a încetat din viață.

A rămas printre noi familia înlăcrimată, soția și copii zdruncinați de durere, pentru că de acum încolo, vor rămâne singuri. Rămân cu toții frânți de durere și tristețe, pentru că cel cu care au trăit o viaţă întreagă, pleacă din casă, pe neaşteptate, din curtea unde a trăit şi lasă în umă un mare gol. Pentru ei și pentru noi vornicenenii, nimic nu va mai fi la fel de aici înainte, pentru că pleacă un om, care și-a neglijat propria viață pentru cei din jur, un Om cu care ne obișnuisem cu stilul său propriu de a fi.

În urma sa lasă copiii, care poate, încă, mai aveau nevoie de sprijinul său, cel care a stiut să-i educe, să le creeze un viitor în viaţă, să-i înveţe dreapta credinţă.

Lasă în urmă rude apropiate, prieteni, cunoştinţe, colegi de servici, vecini, un sat întreg, toţi cei pe care i-a cunoscut şi cu care a avut relaţii deosebite. Toţi îi vom duce lipsa, îi vom simţi absenţa  și ne vom aminti mereu de el.

A avut o viaţă grea, cu multe încercări, necazuri şi suferinţe, peste care a trecut cu ajutorul lui Dumnezeu. A lucrat ca profesor în învățământ, a fost ales de săteni în consiliul local și desemnat ca viceprimar, unde a muncit peste puteri pentru a duce lucrurile pe făgașul cel bun.

Cine îi calca pragul, simțea ospitalitatea, buna sa credința. Era sociabil şi oricând gata sa ajute pe oricine ar fi apelat la el. De-a lungul timpului și-a atras numeroşi prieteni, vecini, cumetri, fini, cunoştinţe, care sigur, îl vor însoți pe ultimul drum.
Ştia să spună o glumă, dar și o vorba bună, și mereu căuta să nu supere pe nimeni şi să-i împace pe toţi.

P1100324 [640x480]Îl cunosc de mic copil şi, mai târziu, am avut multe lucruri de realizat împreună. De multe ori discutam cu el, despre treburile primăriei și problemele comunității noastre, dar și probleme de suflet şi de viaţă. Personal, mi-a dat de multe ori sfaturi și încurajări în parcurgerea problemelor cu care ne confruntam.
A realizat multe lucruri frumoase în viaţa sa și vom avea multe amintiri plăcute despre el, pentru că, tocmai, ne-a părăsit prea devreme!

În acest moment de despărţire, rudelor, prietenilor, tuturor cunoștințelor și vornicenenilor oriunde se află le transmit sincere condoleanțe, cu gândul că va fi primit cum se cuvine în Ceruri, acolo sus, unde sălăşluiește dreptatea, acolo unde nu este durere și nici tristețe.

Dacă a greşit cu ceva în această viaţă, să-L rugăm pe Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în pace!
Dumnezeu să îl ierte!

                                               Vorniceni, 6 august 2011
                                                                                                                               Primar,
                                                                                                                                Prof. Ovidiu Corleciuc

Etichete:

14 comentarii la acestă însemnare

 1. COSTEL HAISUC spune:

  Fam. Haisuc Constantin(Tanasa) transmite sincere condoleante familiei Ungureanu greu incercate in aceste momente grele la disparitia fulgeratoare a celui ce-a fost Ionica Ungureanu, un Om deosebit si patimas in tot ce facea pentru com.Vorniceni.Disparitia prematura a provocat un gol imens in sufletele celor ce l-au cunoscut.Dumnezeu sa-l ierte!

 2. Costel Volari spune:

  Suntem profund indurerati de pierderea prematura a acestui om deosebit, care ne-a marcat existenta tuturor…Ii aducem un ultim omagiu lui „Nea Ionica” si suntem alaturi de doamna Sena, Lucian si Roxana.Dumnezeu sa te aseze intre cei drepti si sa-ti dea odihna vesnica!

 3. Consternati de fulgeratoarea disparitie a lui Ionica Ungureanu OM de aleasa tinuta si cu suflet bun,familia Curca transmite familiei indurerate cele mai sincere condoleante.Dumnezeu sa-l aseze in randul dreptilor pentru a avea odihna linistita si sa fie iertat de orice pacate.

 4. Ioan Istrate spune:

  Am pierdut un om cu deosebite calităţi sufleteşti,un om de o bunătate rar întâlnită. Familia Istrate(vecin) este alaturi de familia rămasă şi le dorim putere sa depăşească această tragedie. Sincere condoleanţe familiei,Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească între cei drepţi!

 5. RITA SI NELU spune:

  A PLECAT IONICA! MULT PREA DEVREME! A LASAT UIMIRE SI TRISTETE IN INIMILE TUTUROR CELOR CARE L-AU CUNOSCUT.DAR SENA ,ROXANA SI LUCIAN AU SUFLETELE SFASIATE DE DURERE! DOAMNE, DA-LE PUTERE SA TREACA PESTE ACEASTA TRAGEDIE! DUMNEZEU SA-L IERTE! SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI INDURERATE!

 6. Ticu Istrate spune:

  Acum in momente de grea incercare si durere nemasurata,finii Ticu, Elvira si Oana Istrate isi exprima regretul pentru trecerea prematura in nefiinta a nasului Ionica Ungureanu. Dumnezeu sa-l odihneasca!

 7. Stelu Zaharia spune:

  Sincere condoleante familiei indurerate ! Dumnezei sa-l ierte pe raposat!

 8. Sincere condoliante famililei Ungureanu, greu incercate, la fulgeratoarea disparitie a celui ce a fost Prof. Ionica Ungureanu și viceprimar al comunei noastre. Ii vom pastra o vie si sincera amintire! Dumnezeu sa-l ierte!
  Fam. Maxim Constantin si Aionesei Stefan.

 9. maxim costel spune:

  Sincere condoleante familiei UNGUREANU! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe cumatrul IONICA UNGUREANU!
  Costel Maxim

 10. Suntem consternati de ce am auzit!
  Nu ne vine a crede. Nu de mult ne-am intalnit pe treptele Inspectoratului Scolar si am discutat multe probleme de viitor. De ce Dumnezeu e crud, tocmai, cu cei ce au o bunatate de aur in sufletele lor?
  Condoleante familiei strivita de atata durere!
  Dumnezeu sa-l ierte pe Ioan Ungureanu!

 11. Vranciu Nicu spune:

  Nu sunt de acolo, de la voi… dar, cum vad ca va adunati in jurul unei dureri,pentru a vindeca o rana, imi spune ca sunteti demni si onesti. Tonul l-a dat cineva, si nu-i fac propaganda, pentru ca nu-l cunsoc… De, noi vom fi avut asa un primar, astazi eram in rai! Sa va ajute Dumnezeu sa fiti uniti in toate momentele cele mai grele!
  Condoleante familiei indoliate si Fie-i tarana usoara celui ce, deja, numai e printre voi!

 12. Cuvintele par uneori mici atunci cand vorbesti la trecut, despre un OM cu un suflet atat de mare. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace, iar familiei indoliate sa-i dea puterea sa treaca cu bine peste greaua incercare la care este supusa.

 13. Moartea prematura si nemeritata a d-lui Ioan Ungureanu,lasa un gol in sufletul tuturor celor care l-au cunoscut!
  Ganduri de compasiune,regrete si sincere condoleante familiei greu incercate!
  D-ZEU SA-L IERTE!

 14. Roxana spune:

  Ne e dor in fiecare secunda! Dumnezeu sa te ierte tata! Te iubim! 🙁

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2015 Revista Vorniceneanul.Toate drepturile rezervate.

Revista Vorniceneanul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.