Vorniceneanul

Bine aţi venit!Meniu

Eşti aici: Prima pagină // Fapte recente // Vornicenenii se instruiesc privind planificarea strategică

Vornicenenii se instruiesc privind planificarea strategică

Vornicenenii se instruiesc privind planificarea strategică

 Autor, redactia

Cei cu muncii de răspunderi la nivelul comunității locale participă la un curs intensiv de instruire privind ,,Managementul politicilor publice” și Planificarea strategică a dezvoltării unei comunități locale”. Cursurile se realizează în cadrul Proiectul ,,Îmbunătățirea capacității de planificare strategică a autorităților admnistrației publice locale din comuna Vorniceni, județul Botoșani, Cod SMIS 12462”.

Stând de vorbă cu primarul comunei, prof. Ovidiu Corleciuc, am înțeles că acest curs va consolida cunoștiițele teoretice și practice ale participanților, în mod special ale angajaților primăriei, privind capacitatea acestora de a administra treburile comunității în conformitate cu cerințele actuale.

Trebuie să precizez că Vorniceniul, în prezent, are deja o altă față, datorită atragerii de fonduri europene prin proiecte ce au vizat modernizarea suprastructurii locale – sedii administrative și locașuri de învățământ, drumuri, poduri, sosele, dotări cu mijloace de mare capacitate privind întreținerea drumurilor și executarea de alte servicii gospodărești necesare traiului comunal.

Primarul, Ovidiu Corleciuc, este încrezător că va reuși în următorii ani să dubleze volumul de fonduri atrase în folosul comunității locale.

Vorniceneni se instruiesc,2

 

Vorniceneni se instruiesc,3

 

Vorniceneni se instruiesc,4

 

Vorniceneni se instruiesc,5

 

Vorniceneni se instruiesc,6

 

 

Vornicenenii se instruiesc,1

 

Vorniceneni se instruiesc,10

Etichete:

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2015 Revista Vorniceneanul.Toate drepturile rezervate.

Revista Vorniceneanul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.