Vorniceneanul

Bine aţi venit!Meniu

Eşti aici: Prima pagină // Fapte recente // O serbare de sfârșit de an școlar…la înălțime

O serbare de sfârșit de an școlar…la înălțime

O serbare de sfârșit de an școlar…la înălțime

De data aceasta ne-am oprit, la sfârșit de an școlar la Școala Gimnaziala ,,Prof. Octavian Ionescu’’ din Vorniceni. Se poate afirma, cu toată taria ca a fost o serbare… la înalțime. Domnișoara profesoara coordonatoare Brândușa Honciuc a subliniat într-un scurt cuvânt situația școlara, pe ansamblu, atenționând că deși școala se situeaza printre unitățile bune din județ, totuși părinții trebuie să supravegheze mai îndeaproape activitatea copiiilor, atât acasă dar și la școala, ținând o legatură strânsă cu educatoarea, învățătorii și profesorii, să controleze și să îndrume pe elevi în folosirea calculatorului, cu măsură, în pregatirea pentru a doua zi și in ce privește folosirea timpului liber cu folos. A mulțumit colectivului didactic, care s-a străduit să-i facă pe elevi să ințeleagă tainele fiecărei discipline, părinților pentru că i-a trimis curați la școală, că o mare parte din ei își cunosc menirea de părinte și nu în ultimul rând elevilor care au obținut rezultate bune în acest an școlar, urându-le celor de clasa a VIII-a succese la evaluările naționale și la înscrierea la liceele pe care și le doresc.
A urmat prezentarea situației școlare pe clase observându-se ca peste o treime din elevi au primit premii si mențiuni. Pentru prima dată D-na învătătoare Sîrbu Maricela a înmânat fiecaruia din elevii ei câte o diplomă pentru aceia care au format clasa pregătitoare sau clasa 0. Au fost și câteva cazuri de elevi care au avut media generală 10 (Apostol Vladuț) .
Elevii au fost atenționați să circule cu atenție în vacanță, să nu uite că sunt elevi permanent și, că o comportare bună face cinste atât lor, cât și scoli si familiilor din care provin.
Le urăm vacanță plăcută copiilor noștri!
Prof. Gherman Gheorghe

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2015 Revista Vorniceneanul.Toate drepturile rezervate.

Revista Vorniceneanul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.