Vorniceneanul

Bine aţi venit!Meniu

Eşti aici: Prima pagină // Fapte recente // O altă pierdere pentru învățământul vornicenean

O altă pierdere pentru învățământul vornicenean

Primit pentru publicare: 31 ian.2015.
Autor: Lenuța FRUNZETE

Publicat: 31 ian.2015

O altă pierdere pentru învățământul vornicenean

XenaProf. SENA UNGUREANU

Din nou și parcă tot mai des, clopotele bisericilor din Vorniceni vestesc prin dangăt de jale dispariția unui locuitor al satului.De această dată,sfâșietor de dureros au vestit trecerea la Domnul a regretatei noastre colege PROF.UNGUREANU SENA.Nu ne vine să credem că a plecat mult prea devreme dintre noi,lăsând cu inimile zdrobite de durere pe cei doi copii ai săi-LUCIAN și ROXANA,care nu de mult au cunoscut și durerea pierderii tatălui lor.

A plecat din această lume plină de greutăți și nedreptăți la o vârstă când altele erau planurile-să-și căsătorească fata,băiatul,să mai construiască ceva ,să-i poarte de rânduiala soțului a cărui moarte neașteptată(culmea ,tot la 51 de ani ca și ea),i-a distrus pe toți,durerea pierderii acestuia a fost prea greu de suportat pentru ea și iată,la nici 4 ani de la acel tragic eveniment,SENA a plecat lângă IONICĂ,lăsând în urmă doar durere și jale.Generații de elevi o plăng și spun că nu o vor uita niciodată pe cea care le-a fost ca o mamă, o plâng vecini, cunoscuți, colegi , prieteni, rude…. Dar,durerea fără margini din inimile copiilor săi LUCIAN și ROXANA,cine să o potolească?

Nimeni și nimic nu poate înlocui pe MAMA,nimeni și nimic nu poate să te mângâie,să te asculte,să te iubească,să te certe …..ca MAMA.Doar DUMNEZEU cel care a iubit-o și a luat-o la el poate să le ușureze această mare suferință și durere,să le dea putere să meargă mai departe și să  știți ROXANA și LUCIAN,că oricând țde acolo de sus MAMA voastră dragă vă va veghea și vă va fi alături!

Cuvintele sunt de prisos în astfel de momente încărcate de durere, nu pot decât să mă rog Bunului DUMNEZEU să o ierte, să o așeze în lumea celor drepți, la loc de odihnă unde nu este durere,nici întristare,nici suspin.Odihnește-te în pace suflet blând și bun!

Condoleanțe familiei și tuturor celor apropiați!

Etichete:

1 comentariu la acestă însemnare

  1. Cuvinte sfâşietoare,durere fără margini…
    Să-ţi fie tărâna uşoară şi mormântul acoperit de flori,DRAGĂ SENA..Doamne, ai grijă de sufletul ei şi dă-le putere copiilor să treacă peste această nemăsurată pirdere!
    D-zeu s-o ierte!

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2015 Revista Vorniceneanul.Toate drepturile rezervate.

Revista Vorniceneanul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.