Vorniceneanul

Bine aţi venit!Meniu

Eşti aici: Prima pagină // Fapte recente // Iertați clișeul!…

Iertați clișeul!…

La început, nota noastră:
Redacția, cred,  a fost îngenunchiată!
Primind un E-mail cu un ,,pumn” bine plasat și, după criteriile noastre, analizând gradul de inteligență al compunerii și valoarea mesajului, am considerat, pe drept cuvânt, că aparține cuiva și, așa, i-am atribuit un autor nedându-ne seamă că Onorabilul Domn, pe care îl prețuim, ar putea avea necazuri. Ca urmare ne simțim obligați de a face public replica Domniei Sale (și ne cerem scuze de se va întâmpla, vreodată, să întârzâiem cu postarea pe site-ul revistei și publicarea în forma tipărită a ceea ce primim):

Data:  Mon, 18 Jun 2012 16:51:43 +0300 [16:51:43 EEST]
De la:  Ion N. Panaitescu
Către: redactia@vorniceneanul.ro
Subiect:  Vorniceneanul:

 Iertați clișeul!…Dragă redacție,
Dedesubtiscălitul, nefericitul de mine a primit mai multe reproșuri, bine simțite, de la personalitățile vizate în neînsemnatele însemnări ce le-ați primit.
Propriu-zis, nu tocmai de la ele. Mirosind primejdia, consoarta fiecarui notabil m-a și încolțit.
Tremurând de frică și cuprins de amarnice căințe, mă tem că și tardive, reproduc, mai la vale, un fragment din Scrisoarea indignată a Asociației Doamnelor Domnilor Cărciumari – A.D.D.C.- S.R.L.Vorniceni.

„Distinse Domn,
Văzând atacul D-tale imund din 18.06 curent, îți atragem atenția, de golanul dracului, că noi, populația Com. Vorniceni, care toate suntem împotriva consumului de alcool, te dăm în judecată păcum, punându-i pe bărbații noștri să scrie bazaconii de romane, toți au făcut diaree. Atât la destinul gros cât și la destinul subțire.
Noi vindem numai vodcă și vin de-mpărtășanie, d-alea botezate cu aghiazmă din butoiul Bobotezei. Sfințite. Rachiul are în el Flacăra Sfântă.
Este „samâii ogoni”- arde singur,- samahoancă, pagânule! Vedea-te-am!…” Etc.,etc.
Cred că mă așteaptă o viață plină de primejdii… Dacă voi mai primi replici, îngăduiți-mi să mă pun la adăpostul Inaltei Dumneavoastra Protecții! Înlăcrimat, frânt, etc. I.P.

Etichete:

1 comentariu la acestă însemnare

 1. Gh. Chirila spune:

  Stimata Redactie,
  Vazand reactia celor…..locale neconsumabile de alcool, cu barbatii cu diaree la….destine, precum si rugamintea Distinsului Domn (inlacrimat si frant), de a se pune la adapostul Dumneavoastra, va cer permisiunea de a face publice (ca o forma de incurajare), cateva randuri scrise la adresa Acestuia.
  Distinse Domn,
  Judecat-ai…judiciare notabilitati nationale, si-ai ajuns ca la….locale; judecat esti Dumitale?!
  Felicitari acuzatului, acuzatorilor si protectorului!
  Cu deosebita placere, Ghita Chirilă.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2015 Revista Vorniceneanul.Toate drepturile rezervate.

Revista Vorniceneanul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.