Vorniceneanul

Bine aţi venit!Meniu

Eşti aici: Prima pagină // Fapte recente // Electrorală, 2016. MIHAI VOLARI vrea să fie primar la Vorniceni

Electrorală, 2016. MIHAI VOLARI vrea să fie primar la Vorniceni

Text electoral trimis de MIHAI VOLARI din Vorniceni prin Email la data de 19 mai, ora 16,11.
Publicare sponsorizată de FNDC conform comunicatului: http://vorniceneanul.ro/electorala-2016-pentru-limpezirea-opiniei-necesara-satenilor-care-vor-merge-la-vot-1

A consemnat Ion Istrate

 

MIHAI VOLARI

 

Volari mihaiPUTEM CONDUCE BINE COMUNA VORNICENI – MIHAI VOLARI

STIMAȚI CETĂȚENI AI COMUNEI VORNICENI,

Răspunde și echipa PSD la invitația lansată de Revista VORNICENEANUL de a-și  prezenta candidatul la funcția de primar, echipa de consilieri locali și câteva dintre obiectivele propuse.

Absolvent al Colegiului Silvic din Câmpulung Moldovenesc, am acumulat o experiență de 20 de ani ca pădurar la Ocolul Silvic Dorohoi, cantonul VORNICENI, domeniu de activitate caracterizat prin ordine, seriozitate și disciplină.

În demersul meu în calitate de candidat  din partea PSD  la funcția de primar al comunei Vorniceni,  sunt susținut de o echipă dinamică, formată din oameni cunoscători ai realităților din localitate, atât tineri cât și cu o bogată experiență de viață, care provin din toate domeniile de activitate.

Propun un program bazat pe nevoile concrete ale cetățenilor comunei, alcătuit în mare parte în urma discuțiilor pe care le-am purtat cu aceștia de-a lungul timpului.

VOTAȚI MIHAI VOLARI!
PRIMAR
VĂ MULȚUMIM!

Etichete:

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2015 Revista Vorniceneanul.Toate drepturile rezervate.

Revista Vorniceneanul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.