Vorniceneanul

Bine aţi venit!Meniu

Eşti aici: Prima pagină // Fapte recente // Electorală – 2016. MIHAI VOLARI: Programul electoral pentru a deveni primar

Electorală – 2016. MIHAI VOLARI: Programul electoral pentru a deveni primar

Text electoral trimis de florin MIHAI VOLARI din Vorniceni prin Email la data de 19 mai, ora 16,11
Publicare sponsorizată de FNDC conform comunicatului: http://vorniceneanul.ro/electorala-2016-pentru-limpezirea-opiniei-necesara-satenilor-care-vor-merge-la-vot-1
A consemnat Ion Istrate

Principalelor obiective pe care le voi realiza în comuna Vorniceni

Picture3
Credem că una din cele mai aprige probleme din ultima perioadă este
lipsa apei. În acest sens, în calitate de primar voi face toate demersurile pentru reamenajarea cu luciu de apă a fostelor iazuri și asigurarea unor căi de acces până la acestea precum și demararea procedurilor de obținere a finanțării pentru aducțiune cu apă.

O altă situație care a nemulțumit o mare parte a vornicenenilor a fost împărțirea izlazului comunal. În acest sens, voi asigura împărțirea în mod echitabil a pășunilor și voi încuraja fermierii să se constituie în noi cooperative agricole, cu personalitate juridică, pentru a facilita negocierile cu beneficiarii și accesarea programelor oferite de Ministerul Agriculturii. Voi monitoriza modul în care cooperativele vor efectua lucrările de întreținere, igienizare și amenajare a pășunilor. Tot în sprijinul locuitorilor, voi face demersuri pe lângă Direcția Agricolă și APIA pentru simplificarea procedurilor de depunere a cererilor pentru acordarea subvențiilor agricole prin deschiderea la nivel local a biroului de colectare a cererilor, așa cum se procedează deja în unele localități învecinate.

O problemă mereu prezentă în viața de zi cu zi este STAREA INFRACȚIONALĂ. Pentru a preveni, reduce și constata faptele antisociale, vom demara colaborări cu toți factorii implicați – Poliție, Jandarmerie,  firme specializate pentru asigurarea ordinii și liniștii publice precum și achiziționarea  unor echipamente pentru supraveghere video în cele mai importante puncte din comună.

Comuna Vorniceni are nevoie de  curățenie în spațiile publice!  Vom interveni, atât pe timpul verii pentru curățarea, ori de câte ori va fi nevoie, a drumurilor, șanțurilor, spațiilor verzi cât și pe perioada iernii pentru îndepărtarea zăpezii de pe absolut toate drumurile, cu utilajele din dotarea primăriei, special achiziționate pentru aceste lucrări. Toți cetățenii vor putea beneficia de serviciile  utilajelor aflate în dotarea primăriei. Vom atrage fonduri europene nerambursabile pentru asfaltarea și întreținerea drumurilor sătești.

În domeniul EDUCAȚIEI vom continua investițiile în școli și grădinițe pentru a crea cele mai bune condiții de învățământ pentru toți copiii, vom sprijini activitățile școlare și extrașcolare. În funcție de bugetul existent vom asigura burse sociale pentru copiii nevoiași și premii pentru cei cu rezultate deosebite la concursurile organizate pe plan local, județean sau național.

Voi asigura funcționarea serviciilor din cadrul primăriei în sprijinul cetățenilor, completând organigrama cu personalul necesar pentru compartimentele deficitare (Situații de urgență, Fonduri Europene, Administrator public, Asistență socială etc.) cât și dotarea acestora cu baza materială corespunzătoare.

Cred că este un program realist, fără promisiuni care nu vor putea fi onorate neavând  susținere bugetară sau temei legal. Dacă voi fi ales primar sper să pot face mult mai multe decât mi-am propus și voi susține și proiectele celorlalți candidați, în măsura în care acestea sunt realizabile.  Suntem dispuși la consens politic și vom colabora cu ceilalți consilieri- totul în folosul cetățenilor și al comunei.

Sper că vornicenenii vor acorda un vot de încredere echipei mele pentru că istoria recentă a demonstrat că cele mai mari investiții din comună au fost făcute atunci când social-democrații s-au aflat la conducere (sediul nou al primăriei, asfaltarea drumurilor comunale, achiziționarea utilajelor de întreținere a drumurilor, reabilitarea școlilor, localul grădiniței de la Școala ”Prof. O.Ionescu”, 2 microbuze școlare etc.). Am primit toate asigurările de la conducerea județeană a partidului că proiectele propuse la nivel local vor fi susținute și finanțate.

VOTAȚI MIHAI VOLARI!
VOTAȚI SEMNUL ELECORAL AL PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT!
VĂ MULȚUMIM!

Etichete:

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2015 Revista Vorniceneanul.Toate drepturile rezervate.

Revista Vorniceneanul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.