Vorniceneanul

Bine aţi venit!Meniu

Eşti aici: Prima pagină // Fapte recente // Electorală, 2016. IONUŢ ZVÂNCĂ vrea să fie primar la Vorniceni

Electorală, 2016. IONUŢ ZVÂNCĂ vrea să fie primar la Vorniceni

Text electoral trimis de IONUŢ ZVÎNCĂ din Vorniceni prin mediul virtual la data de 17 mai, ora 10,00
Publicare sponsorizată de FNDC conform comunicatului: http://vorniceneanul.ro/electorala-2016-pentru-limpezirea-opiniei-necesara-satenilor-care-vor-merge-la-vot-1
A consemnat Ion Istrate

 

IONUŢ ZVÂNCĂ
zvanca ionut

Candidat la funcţia de primar al comunei Vorniceni, se prezintă alegătorilor

Sunt născut în Vorniceni, în noiembrie 1980. Aici, în Vorniceni am urmat cursurile şcolii primare şi gimnaziale, apoi am absolvit şcoala medie în cadrul Grupului Şcolar Agricol Şendriceni, cu calificarea ,,tehnician veterinar”.

În anul 2004 am obţinut licenţa în domeniul ,,Ingineriei Economice şi Mecanicii” din cadrul Facultăţii de mecanică a Universităţii ,,Ştefan cel Mare şi Sfânt” Suceava.

După absolvirea faclutăţii, m-am reîntors în Vorniceni funcţionând ca profesor la Scoala de Arte si Meserii Vorniceni, în perioada 2005-2006.

Din 2006, administrez  o Fermă de creşterea animalelor, al cărei activitate funcţionează după propriul proiect, o unitate de producţie consolidată pe principii economice de eficienţă. Scopul meu principal în administrarea acestei entităţi economice este acela de a valorifica la maximum resursele naturale locale, existente pe raza comunei Vorniceni.

În acelaşi spirit voi proceda şi în calitatea de primar, dacă voi fi ales, oamenii fiind convinşi că Vorniceniul are nevoie de un om cu o experienţă bogată în gestionarea fondurilor europene, atragerea investitorilor în satele noastre pentru a putea realiza o creştere economică prin valorificarea a ceea ce ne lăsat Dumnezeu: pământurile, păşunele, iazurile, pădurea, fondul de vânătoare, potenţialul apicol, tradiţia în creşterea oilor, tradiţiile şi obiceurile venite din vechime.
Şi toate acestea vor conduce la crearea locurilor de muncă pentru tineri!

Vorniceniul are nevoie de un gospodar, bun administrator al bugetului local, unde banii sunt adunaţi de le fiecare dintre noi, obţinuţi prin muncă şi efort deosebit.
Deşi tânăr, am experienţa şi studdiile necesare de a face aşa ceva!

 VĂ ASIGUR CĂ VOI PUNE VORNICENIUL ÎN MIŞCARE,
ÎNCEPÂND CU MAŞINELE ŞI UTILAJELE PRIMĂRIEI!

 

Etichete:

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2015 Revista Vorniceneanul.Toate drepturile rezervate.

Revista Vorniceneanul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.