Vorniceneanul

Bine aţi venit!Meniu

Eşti aici: Prima pagină // Fii din Vorniceni // DOLIU ÎN LUMEA SATULUI. ȘTEFAN AIONESEI, O IMENSĂ PIERDERE

DOLIU ÎN LUMEA SATULUI. ȘTEFAN AIONESEI, O IMENSĂ PIERDERE

LumanareÎnvățătorul, notarul satului, sportivul și animatorul vieții culturale din Vorniceni, ȘTEFAN AIONESEI, a încetat din viaţă joi dimineață, 13 martie 2014, la vârsta de 66 de ani.

Ștefănel Aionesei, cum lumea îl cunoștea în sat, s-a născut la 20 martie 1948, în Vorniceni, județul Botoșani. Studiile medii și postliceale le-a făcut la Liceul Teoretic din Săveni și Institutul Pedagogic din Suceava, remarcându-se prin inteligență și spontanietate în acțiune. După terminarea studiilor a obținut diploma de învățător și a fost repartizat la Școala generală din Vorniceni, unde funcționează mai mulți ani și obține succesiv gradele didactice: Definitivat în învățământ , Gradul II și I în învățământ.  Apoi, marea majoritate a vieții a trudit, storcându-și energiile intlectuale, ca secretar al Primăriei Vorniceni. Ca secretar, notar al satului, a asigurat în deplină legalitatea mersul activităților administrative cu o conștiinciozitate remarcabilă.

Vornicenenii deplâng dispariţia lui ȘTEFĂNEL AIONESEI şi își exprimă adâncă durere şi sincere condoleanţe familiei și apropiaţilor în legătură cu încetarea lui din viaţă.

Ștefănel Aionesei, şi după trecerea sa în eternitate, va rămâne o prezenţă constantă, unanim apreciată şi respectată în viaţa comunei, pentru că a muncit continuu și s-a remarcat ca un bun sătean, sfătuitor înțelept al satului, promotor al vieții sportive și culturale, un adevărat om de cultură.

Numele său va rămâne pentru totdeauna alături de cofondatorii Revistei Vorniceneanul, în forma tipărită, unde a fost și secretarul redacției (oct. 2009 –martie 2014).

Dispariţia lui ȘTEFANEL AIONESEI din lumea satului lasă un gol imens în viaţa vornicenenilor!

Sătenii și toți cei care l-au cunoscut îi vor păstra vie amintirea!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Condoleanțe familiei!

Redacția Vornicenenul, 13 martie 2014, ora 9,00
Pentru conformitate,
Ion Istrate

Etichete:

10 comentarii la acestă însemnare

 1. Pentru noi este o mare pierdere plecarea dintre cei vii a prietenului și vecinului nostru, ȘTEFĂNEL AIONESEI.
  Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!
  Condoleanțe familiei!

 2. O veste foarte tristă!
  Dumnezeu să-l ierte!
  Condoleanțe Doamnei Maricica si întregii familii!

 3. maxim marius spune:

  Condoleante familiei si dumnezeu sa-l ierte si vei ramane mereu in inimile noastre nenea stefanel

 4. Cu sufletele indurerate si cu ochii inlacrimati am primit vestea trecerii in eternitate a bunului nostru prieten STEFANEL AIONESEI.Nimic nu este mai dureros in viata ca despartirea de o fiinta draga,un sot,un tata,un bunic,un suflet minunat,plin de dragoste si bunatate.Suntem alaturi de verisoara noastra Maricica pentru pierderea imensa si ii transmitem sincere condoleante.

 5. Costel Haisuc spune:

  Dumnezeu sa-l ierte! Sunt alaturi de familia Aionesei: doamna asistentă Maricica, fiica – prof.Adriana Volari și Ovidiu-ofiter ISU la greaua incercare de trecerea in nefiinta a celui ce a fost soț, tata și bunic.
  Un Om de o calitate deosebită! L-am cunoscut in ipostaze diferite. Am observat la Domnia sa o inteligenta remarcabila, un om plăcut pe care l-ai fi dorit mereu in preajma ta. Sincere condoleante!
  Costel Haisuc.

 6. Suntem indurerati și tristetea ne-a copleșit! Nu ne vine a crede că așa devreme nenea Ștefănel ne-a părăsit! Nu-l vom putea uita ușor! Condoleante familiei si Dumnezeu sa-l ierte! Să-i fie țărâna ușoară!

 7. Suntem consternati de moartea neașteptată a celui ce a fost pentru noi ,,nenea Stefanel”, un om bun la suflet, prietenos și plin de respect față de cei din jur! Suntem alaturi de familia îndurerată și le transmitem SINCERE CONDOLIANTE!
  DUMNEZEU SA-L IERTE ȘI FIE-I ȚĂRÂNA UȘOARĂ!

 8. A plecat in cealaltă lumea omul care tot timpul era cu zâmbetul pe buze și avea ceva de spus, făra să aibă un dram de răutate în atitudinea sa.
  Dumnezeu să-l ierte!
  Sincere condoleante Doamnei Maricica si tuturor din familie!

 9. G. Chirila spune:

  In mintea mea; staruitor
  Amintiri se strang si dor
  Blocata-i gura de durere
  In rest…totul e tacere!

  Dumnezeu sa te odihneasca in pace Draga prietene!
  Ghita Chirila

 10. Vecinul, prietenul, colegul nostru ȘTEFAN AIONESEI a plecat Dincolo ca să se așeze de veci lângă mormântul părinților săi, plâns îndelung din lacrimile sale. Îndurerați, regretăm dispariția sa prea devreme!
  Fie ca sufletul său să se odihnească în pace! Dumnezeu să-l ierte!
  Condoleanțe familiei!
  Fam. Teodor Epure

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2015 Revista Vorniceneanul.Toate drepturile rezervate.

Revista Vorniceneanul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.