Vorniceneanul

Bine aţi venit!Meniu

Eşti aici: Prima pagină // Diverse // Care este brand-ul comunei Vorniceni?

Care este brand-ul comunei Vorniceni?

Data:
Tue, 2 Apr 2013 00:23:02 +0300 [00:23:02 EEST]
De la: Angela Nicolae
Subiect:
Vorniceneanul:
Domnule Leampar v-ati gandit mult la o asemenea investitie ?! (n.r. statuia ,,Lupoaica și gemenii”) Credeti ca oamenii acelui sat au nevoie de statui ! Oare sa fie un brand al comunei ?Este un proverb \” Ce ii lipseste chelului ? Tichia de margaritar\” Asa si oamenilor din acel sat, amarati si neajutorati. Daca tot vreti sa va afirmati , faceti apa curenta ,canalizare si multe altele proiecte importante . Scoateti oamenii aceia din intunericul cel duce ca in evul mediu. Pacat ,ca este o zona frumoasa ,acolo am copilarit si imi pare rau ca inca acei oameni duc o viata neschimbata.Il felicit pe domnul Corliciuc Ovidiu ca a realizat ceva in timpul mandatului si pe acesta cale ii urez multa sanatate , mi-a fost un bun profesor si diriginte nu il voi uita niciodata .

2 comentarii la acestă însemnare

  1. Aveţi mare dreptate, doamnă Angela Nicolae.Vorba ceea:”Ţara arde şi baba îşi piaptănă cozile cu lăutari”.Cam aşa este şi situaţia de mai sus prezentată ca o faptă ce merită mari elogii!Mai bine cu banii aceia ajuta nişte copii sărmani,că sunt destui în satul ăsta sau în ţară,sau sprijinea copiii merituoşi care sunt pe punctul de a abandona liceul sau facultatea că nu au părinţii bani să-i mai poată ţine până la finalizarea studiilor.Păcat,s-au irosit nişte bani aiurea.Dacă ar fi numai atâtia,dar câte alte sume se cheltuiesc fără să ştim noi,prostimea,fără să aibă cu ce se justifica.Un alt exemplu de bani cheltuiţi ilegal şi care îi va plăti primarul din propriul buzunar sunt cei cheltuiţi cu transportul a 10-15 copii din sat ,la şcoala care se afla la o distanţă mai mică de 2 km.Primarul nu a citit Legea învăţământului să ştie care sunt condiţiile în care se pune microbuzul la dispoziţia elevilor.Aduce cu microbuyul elevi ai căror părinţi l-au votat.Va plati din buzunarul său la primul control al Curţii de conturi!Banii publici trebuie cheltuiţi conform legilor şi nu după cum „vor pumnii”lui,că doar la atât se pricepe:la a da pumni în stânga ,în dreapta,în bărbaţi,în femei,în funcţionari publici,în femei de rând,nu contează!Este boxer la toate categoriile!Despre asta n-a scris nimeni că bate tot ce îi iese în cale,sau că habar n-are de vreo lege pe care s-o aplice în spiritul şi litera ei!La Vorniceni,Leampăr face legea,cea a pumnului!!!!Sunt foarte multe de spus …despre faptele de ispravă ale alesului…..pe vodcă şi ţigări….

  2. Aveţi mare dreptate, doamnă Angela Nicolae.Vorba ceea:”Ţara arde şi baba îşi piaptănă cozile cu lăutari”.Cam aşa este şi situaţia de mai sus prezentată ca o faptă ce merită mari elogii!Mai bine cu banii aceia ajuta nişte copii sărmani,că sunt destui în satul ăsta sau în ţară,sau sprijinea copiii merituoşi care sunt pe punctul de a abandona liceul sau facultatea că nu au părinţii bani să-i mai poată ţine până la finalizarea studiilor.Păcat,s-au irosit nişte bani aiurea.Dacă ar fi numai atâtia,dar câte alte sume se cheltuiesc fără să ştim noi,prostimea,fără să aibă cu ce se justifica.Un alt exemplu de bani cheltuiţi ilegal şi care îi va plăti primarul din propriul buzunar sunt cei cheltuiţi cu transportul a 10-15 copii din sat ,la şcoala care se afla la o distanţă mai mică de 2 km.Primarul nu a citit Legea învăţământului să ştie care sunt condiţiile în care se pune microbuzul la dispoziţia elevilor.Aduce cu microbuzul elevi ai căror părinţi l-au votat.Va plăti din buzunarul său la primul control al Curţii de conturi!Banii publici trebuie cheltuiţi conform legilor şi nu după cum „vor pumnii”lui,că doar la atât se pricepe:la a da pumni în stânga ,în dreapta,în bărbaţi,în femei,în funcţionari publici,în femei de rând,nu contează!Este boxer la toate categoriile!Despre asta n-a scris nimeni că bate tot ce îi iese în cale,sau că habar n-are de vreo lege pe care s-o aplice în spiritul şi litera ei!La Vorniceni,Leampăr face legea,cea a pumnului!!!!Sunt foarte multe de spus …despre faptele de ispravă ale alesului…..pe vodcă şi ţigări….

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2015 Revista Vorniceneanul.Toate drepturile rezervate.

Revista Vorniceneanul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.