Vorniceneanul

Bine aţi venit!Meniu

Eşti aici: Prima pagină // Diverse // AVERTISMENT!

AVERTISMENT!

Textele, grafica și fotografiile din această publicație sunt protejate, drepturile de autor fiind rezervate.

Folosirea fară acordul scris al proprietarului şi/sau modificarea, asocierea sau inserarea indecentă a acestora vor conduce, conform legislaţiei în vigoare, la solicitarea de despăgubiri pentru daune morale şi încălcarea dreptului de proprietate.

Există acord pentru următoarele publicații: Revista Luceafarul (Botoșani),  Botosaninews.ro, Stiri.Botosani.ro, TV TeleMJurnalul Literar, Carmenmoraru.blogspot.com,  Primăria-Vorniceni.ro.

Redacția

Etichete:

1 comentariu la acestă însemnare

 1. La revista, se nevoiesc sa scrie intelectualii,invatatorii – cum le zic eu. Celelalte notabilitati ale satului tac. Rar, cate unul…
  Desigur, ele muncesc si, se stie, rupte de munca,(sic.) nu le mai arde de zmangaleala.Prin urmare, publicatia, in special, si cititorii, in general,(sic!) se gasesc, asa-zicand, in prezenta… absentei notabililor comunitatii. Privind prin gard, poftesc insetat si la productiunile acestora. Cititorule, n-ai vrea sa gasesti in paginile revistei, clasificate desigur, in genuri si curente literare precise, bijuterii, confectionate feciorelnic (si) de catre „Primarie,” sa zicem? Intru acestea, propun sa se rezerve spatiu editorial urmatoarelor teme de creatie:
  – „Eradicarea consumului de alcool pe raza comunei”- poem epic, de Domnii carciumari
  – „Importanta educativa a participarii la inmormantarea altuia pentru inaltarea spirituala omului. Cazanie…scrisa in foileton, de Domnul Parinte.
  – Rolul peventiv al bataii in viata comunitatii de sateni. Tratat de paremiologie dupa zicerea „Bataia e rupta din rai” Autori, D-l Parinte – cap. Rai, D-l Politai – cap. bataie.
  -Propunere de „lege ferenda” pentru desfiintarea justitiei intrucat s-a-mplinit vorba „Hotul neprins, negustor cinstit” Roman fluviu, de negustorii cinstiti.
  -Tratat de votare si marturisire judiciara. Poem religios, de d-nii candidati alesi.
  -„Vai ce scumpa-i sanatatea, ce priculoasa-i moartea”- o abordare ontologica, transdisciplinara. Cap. scumpa, de D-l primar; cap.sanatate(!) de D-nii crasmari; cap. Duca-se pe pustii, de, in ordine,D-l doftor, d-l Parinte.
  -Rolul si locul politaiului comunal in imputinarea pasarilor de curte si in cresterea natalitatii… Tratat de etica.Nu recomand publicarea acestei carti.
  -Ce ramane daca pica „B” de la Baia comunala? Proza scurta S.F., investigatie romantica, de D-l politai….
  -Iata cum as vedea eu, prin gard, o adevarata revista de literatura pusa in serviciu public datorat de fiii alesi ai comunitatii. Am zis.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2015 Revista Vorniceneanul.Toate drepturile rezervate.

Revista Vorniceneanul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.