Vorniceneanul

Bine aţi venit!Meniu

Eşti aici: Prima pagină // Fii din Vorniceni // Adriana Epure și-a luat rămas bun de la școală

Adriana Epure și-a luat rămas bun de la școală

Încă o doamnă învățătoare își ia rămas bun de la școală
D-na Adriana Epure

Această colegă care a slujit ,,peogorulșcolii’’ 39 ani, a luat hotărârea de a lăsa pe mai tinerele mâini ale unor învățători, cu mare greutate clasa a III-a. Dar trebuia s-o facă odată și odată. Multe generații de elevi care ,,i-au trecut prin mână’’se bucură s-o vadă, să schimbe câteva vorbe și să-i ceară sfaturi. Poare măcar acum, pensionară, va găsi timp să-i satisfacă dorința părintelui Simeon Dănilă de la Mănăstirea Lupșa, să viziteze acest sfânt lăcaș de închinare foarte vechi, din Ardeal, unde face parte din obștea acestuia.
Colegii și elevii săi, i-auurat sănătate, fericire și bucurie alături de cei dragi și să aibă parte de o pensie lungă. Cele câteva lacrimi, care i s-au prelins pe obraji, au marcat momentul ,,ruperii’’ de unitate de învățământ din care a lipsit doar când a fost in concediu de maternitate.
Suntem siguri că și soțul dânsei și cei doi copii, Simona și Marian, aflați in țară sau peste hotare au fost cu sufletul alături de ea. I s-a cântat de către colegi, cunoscutul cântec:

La mulți ani cu sănătate
Să vă dea Domnul tot ce doriți
Zile senine și fericire
La mulți ani!
Să trăiți!

Ne exprimăm și noi bucuria că incă un coleg a ajuns la vârsta senectuții ,,pe ogorul școlii’’.

Să fiți fericită, D-nă Adriana.
Prof. Gherman Gheorghe
P1020398 [1024x768]P1020397 [1024x768]P1020396 [1024x768]

Etichete:

2 comentarii la acestă însemnare

  1. Adriana, ne bucurăm ca eşti sănătoasă şi că trăieşti aceste clipe fericite pe care şi noi le-am trăit la rândul nostru.Este un moment greu de digerat dar vine fără să-l chemi.Important este ce laşi în urmă. Iar tu ai lăsat generaţii întregi de copii care te vor pomeni toată viaţa lor. Dacă tot mai vii pe la mânăstirea Lupşa prin Ardeal fă-ţi un pic de timp şi rămâi vre-o două trei zile şi prin Sibiu căci ai ce vedea. Te şteptăm cu drag. Sănătate şi pensie cât mai lungă . Te aşteptăm.

  2. Saviuc Vasile spune:

    Este o performanta deosebita.Sa profitati frumos de ea.LA MULTI ANI!

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2015 Revista Vorniceneanul.Toate drepturile rezervate.

Revista Vorniceneanul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.